top of page
Familie

Whitepaper

This page is intended to help family business owners understand and implement effective succession planning, mentor the next generation, and develop talent and leadership within the family business. We indicate how we can guide you with our team for successful growth and continuity in your family business.

The team

] z`~zcfv gb__edited.jpg

Notary & Mediator

Miranda 27_edited.jpg

Advisor & Mediator

Wat kan Kruithof & Partners voor u betekenen?

Uit de praktijk blijkt dat familiebedrijven eerder het gesprek aangaan over bedrijfsopvolging én kiezen steeds vaker alternatieve routes. Potentiële opvolgers maken een bewustere keuze om wel of niet in het familiebedrijf te stappen. We zien dat opvolging in het familiebedijf een gevoelig en emotioneel onderwerp is. Onze familie adviseurs begrijpen de complexe relaties en dynamieken binnen de familie en helpen bij het faciliteren van open communicatie en conflictoplossing. Datgene wat niet wordt besproken in de familie, halen onze familie adviseurs naar boven in iindividuele en of familie sessies. Om het échte gesprek aan te gaan met elkaar endoorbraken te realiseren nemen wij families mee naar bijzondere plekken, zoals De wadden. 

Succesvolle opvolgingsplanning voor familiebedrijven

Objectieve Adviezen met een Plan

Onze experts bieden een objectieve kijk op de situatie en de belangen van verschillende familieleden af te wegen zonder bevooroordeeld te zijn door emotionele banden. We helpen met het ontwikkelen van een duidelijk en gestructureerd successieplan dat rekening houdt met de langetermijndoelstellingen van zowel het bedrijf als de familie.

Talent in beeld Potentiële Opvolgers

Onze experts hebben een uitgebreide ervaring en kennis op het vlak van opvolgingsplanning. We delen best practices en helpen bij het identificeren van mogelijke valkuilen. Onze HR experts identificeren en ontwikkelen geschikt talent binnen de familie om leidinggevende rollen in het bedrijf over te nemen. Dit doen wij door gebruik te maken van assessments.

Fiscale Routes

Onze fiscalisten stellen strategieën op voor belastingoptimalisatie om ervoor te zorgen dat de overdracht van het bedrijf zo efficiënt mogelijk verloopt. 

Risicobeheer

Samen met u brengen wij risico's in beeld en stellen wij nieuwe strategieën voor om deze risico's te minimaliseren, waardoor de continuïteit van het bedrijf wordt gewaarborgd.

Implementatie bedrijfsopvolging

Onze experts helpen u bij de feitelijke implementatie van het successieplan en fungeren als regisseur om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Whitepaper

"De blauwdruk voor een succesvolle erfenis"

Bedrijfsopvolging

Ontvang gratis onze whitepaper door uw gegevens in te vullen. U ontvangt direct een downloadlink.

Klik hier om te downloaden

Contact us

Did you find this interesting? please contact us for more information

bottom of page