top of page

Inloop Café

Koffie met Toekomstvisie

Dagelijks werk je heel hard in je bedrijf. De wereld om je heen wordt alsmaar complexer, de technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op, de impact op jouw bedrijf en je team is voelbaar, soms word het je ook weleens onduidelijk.

Je hebt behoefte even stil te staan, een breder blikveld te krijgen, de dingen om je heen beter te duiden, even te sparren met een professional die naar jou luistert. Vragen die je jezelf weleens stelt:

Ben ik met de juiste dingen bezig?

Waar sta ik over drie jaar? Waar staat mijn bedrijf?

Ken ik mijn doelen?  

Waar wil ik heen met mijn bedrijf?

Wat heb ik nodig om dit te realiseren? 

Meld je aan en loop bij ons binnen voor een heerlijk kop koffie, een luisterend oor en tips en tricks voor al jouw vraagstukken.

In loop cafe.png

Koffie met Toekomstvisie

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren wij een inloop café: Koffie met Toekomstvisie. Aan onze keukentafel op ons kantoor in Reeuwijk ben je van harte welkom om nader met ons kennis te maken en te sparren over jouw toekomst, geheel vrijblijvend. Denk je langer nodig te hebben dan maken we snel een afspraak zodat wij alle tijd kunnen nemen om te luisteren naar jouw toekomstvisie. Tevens delen wij met jou kennis en kunde over het realiseren van jouw visie, jouw strategie, jouw opvolgingsplanning en HRM.

De Koffie met Toekomstvisie zal plaatsvinden op woensdag 7 februari vanaf 9.30 - 12.00 uur.

Meld je aan via: info@kruithofenpartners.nl 

Graag tot ziens bij ons in Reeuwijk!

Ons Team

Miranda 27_edited.jpg

Adviseur & Mediator

] z`~zcfv gb__edited.jpg

Notaris & Mediator

IMG_0243_edited_edited.png

Adviseur & Fiscalist

bottom of page