top of page
2.jpg

Welkom bij
Kruithof & Partners

Elk (familie) bedrijf heeft te maken met uitdagingen zoals verschillende visies over de bedrijfsrichting, wat kan leiden tot besluiteloosheid of stagnatie. Of het vinden van de goede balans tussen familie- bedrijfs- en eigenaren belangen. Maar ook ongelijke verdeling van eigendomsbelangen, slechte communicatie of het vinden van de juiste opvolger. Uitdagingen waarbij Kruithof & Partners luistert, adviseert, ontwikkelt en levert, pragmatisch, no-nonsens en ervaren in familiebedrijven. Meer inzicht in uw eigen situatie, uw uitdagingen en hoe u dit aan kunt pakken met een actieplan op maat: "je gaat het pas zien, als je het doorhebt"

Samen bouwen aan duurzaam succes van generatie op generatie met onze onafhankelijke familieadviseurs.

Scherm­afbeelding 2023-08-30 om 15.36.56.png

Why?

Wij geloven dat er altijd een oplossing is voor zakelijke en familie vraagstukken over eigendomsstrategie, opvolging, conflicten voorkomen en uw mensen. Onze passie is het vinden van die oplossingen zodat u zich kunt focussen op uw eigen business.

How?

Dit doen wij door helder inzicht te geven in uw situatie, uw uitdagingen door onze onafhankelijke en specialistische adviseurs. Je ziet het pas als je het doorhebt: inzicht is de sleutel tot begrip.

Wij lossen complexe strategische- en opvolgingsvraagstukken op door onze jarenlange team expertise en kennis daar in te zetten,  waar het nodig is. Dit doen wij door te luisteren, te observeren, een actieplan op maat

What?

Over

Miranda Kruithof

Met mijn achtergrond in Bedrijfskunde, Mediation, HRM en Familiebedrijfskunde, adviseer en begeleid ik al meer dan 20 jaar bestuurders, managers ondernemers en teams op het gebied van Strategietransities, HRM, Leiderschap en Opvolging. Ben mijn loopbaan gestart bij Randstad Uitzendbureau in recruitment om vervolgens als managing director voor HAYS personel een vestiging op te zetten in Utrecht, werving- en selectie/headhunting HBO en WO-niveau. Dit bedrijf met succes uitgebouwd om vervolgens een stap te maken naar GEA Consultancy als Managing Director. Vervolgens ben ik gevraagd door De Jong & Laan Accountants om een HRM afdeling op te zetten en familiebedrijven te begeleiden en adviseren samen met fiscalisten in opvolging en strategie.

 

Sinds 16 jaar als onderneemster, oprichter en eigenaar van Kruithof & Partners. Samen met een team van trusted advisors, die als partner verbonden zijn aan mijn bureau, adviseren en begeleiden wij diverse bedrijven en bestuurders. Daarnaast ben ik als familieadviseur lid van het Nederlands Gilde van Familie Bedrijfsbedrijfsspecialisten (NGFB) en ben ik actief in de expertgroep bij HOGESCHOOL WINDESHEIM in diverse onderzoeken binnen familiebedrijven. Daarnaast 

Mijn talent en expertise ligt met name op het vlak van opvolgingsplanning, strategie en talenpotentieel zichtbaar maken. Effectief en pro-actief handelen en doorbraken realiseren binnen familiebedrijven; het signaleren van aspecten die onder de waterlinie liggen, deze benoemen, met oog voor zowel het zakelijke als familiale belang. Samen strategieën ontwikkelen die toekomstbestendig zijn voor nu en de toekomstige generatie.

IMG_1522 2.JPG

Ons Team & Partners

Onafhankelijke Adviseurs 

"Het team van Kruithof & Partners heeft ons team op een zeer plezierige wijze geholpen in onze strategie en verschillende klantgroepen in beeld gebracht.  Door de werkwijze weet Miranda met haar team veel waardevolle informatie uit ons team te halen en een ieder aan te zetten tot actieve deelname en daarmee een breedgedragen inzicht."

Arjen van Beek, CEO Louwman Exclusive

Neem contact met ons op

Vond u dit interessant? neem contact met ons op voor meer informatie

bottom of page