top of page

Onze Werkwijze

Expertise, Intuïtie, Vindingrijkheid

Onze diensten zijn gericht op het ondersteunen van ondernemers, bestuurders, DGA's en familiebedrijven, bij het ontwikkelen en implementeren van een effectieve Strategie, Opvolging, Mediation en Mensen & Talent We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke uitdagingen en doelen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij hun specifieke behoeften en situatie. Dit doen wij, als u situatie erom vraagt,  in een team van onafhankelijke experts.

 

Ons team van experts beschikt over diepgaande expertise op het gebied van strategie, leiderschap, organisatiecultuur, talentmanagement, veranderingsmanagement, fiscaliteiten en juridische expertise. We combineren deze vaardigheden met een grondige kennis van de branche en een goed begrip van de markttrends en concurrentie om onze klanten te helpen hun prestaties te verbeteren en hun concurrentiepositie te versterken.

 

Onze aanpak is gebaseerd op een combinatie van analytische en mensgerichte methoden, waarbij we gebruik maken van geavanceerde tools en technologieën om data te verzamelen en te analyseren, en tegelijkertijd zorgen voor een nauwe samenwerking en communicatie met onze klanten. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen en onze klanten te voorzien van de nodige inzichten en aanbevelingen om succesvol te zijn in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

 

Of u nu behoefte heeft aan hulp bij het opstellen en implementeren van een effectieve strategie, het verbeteren van uw governance-structuur, het ontwikkelen van een succesieplanning of het optimaliseren van uw team, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen uw doelen te bereiken en uw situatie en of uw organisatie naar het volgende niveau te tillen. 

Onze Filosofie & Werkwijze

Wij helpen u groeien

Out of the box

Wij zoomen in en uit op uw vraagstellingen en de situatie waar u zich in bevindt. Wij stellen de vragen die er echt toe doen. Halen de strategie van het papier af, benoemen de emoties die we zien, benoemen de zaken die onder de waterspiegel liggen en dat kan soms best wel eens schuren. 

Samen met u, openen wij nieuwe perspectieven voor meer inzicht en overzicht over wat er werkelijk toe doet: 'je gaat het pas zien, als je het doorhebt".

U krijgt bij ons geen standaardmodellen. Iedere klant en situatie is anders en dus ook onze persoonlijke vorm van dienstverlening is uniek. Elke klant krijgt de aandacht die hij of zij nodig heeft. Wij willen met u optimaal samenwerken en 'out of the box' oplossingen creëren die nauw aansluiten bij uw situatie.

Het juiste team

Wij zijn ervaren om in grotere teams te werken van diverse professionals. Hierin nemen wij soms de rol in van regisseur als dat nodig is. Wanneer uw situatie erom vraagt stellen wij het juiste team voor u samen met de beste professionals in binnen- en buitenland. Wij beschikken over een groot netwerk van fiscale adviseurs, juridische adviseurs, mediators, corporate tax lawyers, organisatie psychologen, notarissen en ook diverse hoogleraren. Ons team van professionals bestaat uit doortastende, krachtige mensen, met een open, nieuwsgierige blik. Door de ervaring en deskundigheid van ons team, wordt onze analyse pragmatisch en oplossingsgericht. Hiermee worden problemen opgelost of juist voorkomen. Dit netwerk van professionals is een belangrijk element in onze werkwijze.

Second opinion

Een second opinion van onze adviseurs kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Als u twijfelt over een belangrijke beslissing kan het nuttig zijn om een second opinion van een ervaren onafhankelijke adviseur te vragen. Daarnaast kan het helpen bij het identificeren van gebieden die verbeterd kunnen worden en kansen die gemist zijn. U krijgt onpartijdig en objectieve feedback. Wij hebben geen persoonlijke en of emotionele betrokkenheid bij uw bedrijf en kunnen daarom een onafhankelijke mening geven. Hierdoor krijgt u duidelijke inzichten en kunt u de juiste acties ondernemen.

 

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube
Nederlandse Gilde van Familiebedrijf Specialisten
Family Business Experts
GITP
Miranda 39.jpg

In 5 stappen naar succes

Wij geloven in een praktische en resultaatgerichte aanpak die is gebaseerd is op grondig onderzoek en analyse. Wij starten altijd met een kennismaking en een grondige analyse van uw bedrijf en uw uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om markttrends en diverse analyses uit te voeren. Zo krijgen wij een goed beeld van uw markt, uw situatie, uw structuur en uw kansen voor groei naar succes. Vervolgens ontwikkelen wij een op maat gemaakt plan die is afgestemd op uw situatie.

 

We geloven niet in one-size-fits-all oplossingen en zorgen ervoor dat onze strategie uniek is voor uw bedrijf en uw doelen. Een belangrijk onderdeel in onze werkwijze is onze focus op implementatie en uitvoering. We geloven dat een plan alleen effectief is als deze goed wordt uitgevoerd én geborgd. Daarom werken we samen met u om de strategie en de plannen te implementeren en resultaten te meten om ervoor te zorgen dat u de gewenste resultaten behaalt voor nu en in de toekomst.

01

Persoonlijke kennismaking

02

Analyse van de huidige situatie en de gewenste doelen en situatie voor de toekomst

03

Opstellen van een plan met een mijlpalenplanning, concrete acties en meetpunten

04

Uitvoering plan

05

Evaluatie 

Wilt u eens met ons vrijblijvend kennismaken en uw vragen aan ons voorleggen?
Wij denken graag met u mee!

Maak nu een afspraak met ons!

bottom of page