top of page
Je ziet het pas als je het doorhebt

Onze Diensten

Elk (familie) bedrijf heeft te maken met uitdagingen zoals verschillende visies over de bedrijfsrichting, wat kan leiden tot besluiteloosheid of stagnatie. Of het vinden van de goede balans tussen familie- bedrijfs- en eigenaren belangen. Maar ook ongelijke verdeling van eigendomsbelangen, slechte communicatie of het vinden van de juiste opvolger. Kruithof & Partners luistert, adviseert, ontwikkelt en levert. Samen bouwen aan duurzaam succes van generatie op generatie met onze onafhankelijke familieadviseurs.

WAAR GELOVEN WIJ IN

Missie

Wij geloven in het praktisch ondersteunen en begeleiden van (familie)bedrijven in het behalen van langdurig succes.  "Je ziet het pas als je het doorhebt": Inzicht is de sleutel tot begrip. Ons doel is om inzicht, overzicht, groei, veerkracht en harmonie binnen deze (familie)bedrijven te bevorderen én te borgen. Samen bouwen aan een duurzame toekomst voor nu en de toekomstige generaties.


 

Family Business Expert
GITP, assessments voor talent en competenties
Eigenwijze Evenementen
NGFB

Partners

TeekensKarstens
Windesheim
2.jpg

Wat zeggen onze klanten

Scherm­afbeelding 2023-08-30 om 15.36.56.png
Arjen van Beek

Arjen van Beek, CEO Louwman Exclusive

"Het team van Kruithof & Partners heeft ons team op een zeer plezierige wijze geholpen in onze strategie en verschillende klantgroepen in beeld gebracht.  Door de werkwijze weet Miranda met haar team veel waardevolle informatie uit ons team te halen en een ieder aan te zetten tot actieve deelname en daarmee een breedgedragen inzicht."
bottom of page