top of page
Meisje kijken naar zonsondergang

Events

Onze Events zijn een effectief platform om strategieën te communiceren en stakeholders te betrekken bij de bedrijfsdoelen. Daarnaast zorgen onze events voor een diepere verbinding met uw team en uw familie waardoor u beter en effectiever gaat communiceren en samenwerken. Wij werken hierin nauw samen met Eigenwijze Evenementen.

Heeft u zelf een idee? Neem vandaag nog contact op om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Onze partner Eigenwijze Evenementen
Event Opvolgingsplanning

01

Op bijzondere locaties verbinden wij kennis en kunde aan onze relaties. Thema's zoals opvolging, fiscaliteiten, vererven, mensen en talent, leiderschap. Dit organiseren wij in nauwe samenwerking met onze partners.

Familie Events versterken familiebanden en bevorderen een hechte onderlinge relatie tussen familieleden. Wij vergroten het gevoel van betrokkenheid en eigenaarschap door middel van onze events, waardoor de motivatie en toewijding van familieleden aan het succes en de groei van het familiebedrijf toeneemt.

Familieweekend
Familieweekend Wadden

03

Onze team events zorgen voor het versterken van het menselijk kapitaal, voor een betere en effectievere samenwerking. Professionele training op het gebied van leiderschap en versterken van talent op locaties in binnen-en buitenland.

04

Onze Management Events spelen een cruciale rol bij het vormgeven en uitvoeren van de strategie van een organisatie. Ze bevorderen strategische focus, betrokkenheid van het managementteam en een effectieve besluitvorming, wat allemaal bijdraagt aan het bereiken van de langetermijndoelen van de organisatie.Deze evenementen kunnen variëren in omvang en frequentie, van het begeleiden van periodieke vergaderingen van het managementteam tot grootschalige strategische planningssessies met verschillende niveaus van leiderschap en soms zelfs externe adviseurs.

Teambuilding Zeeland

Neem contact met ons op

Vond u dit interessant? Neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page