top of page

Familie Events

"Deze familieweekenden zijn voor ons veel meer dan alleen ontspanning," vertelt één van onze cliënten. "Het geeft ons de kans om in een andere omgeving te zijn, ver weg van de dagelijkse beslommeringen van ons bedrijf. Hier kunnen we op een dieper niveau verbinden, ongestoord nadenken over de toekomst en de nieuwe generatie betrekken bij het proces. Het is onze kans om te groeien als een familie en als een bedrijf, en dat is de echte toegevoegde waarde. De juiste balans van inspanning en ontspanning. Kruithof & Partners kent de mooiste locaties en weet wat wij als familie nodig hebben"

Het Team

Familieweekend op maat voor Familiebedrijven

Opbouwen en Versterken van Vertrouwen

Versterken van de Familie Identiteit

Versterken van de Familie Banden

Meer doordachte en weloverwogen Besluitvorming

Verbeteren van communicatie en bevorderen van de dialoog

Samenwerking bevorderen door Teambuildingsactiviteiten

Een familieweekend voor familiebedrijven versterkt de emotionele banden en bedrijfsrelaties door een unieke gelegenheid te bieden voor persoonlijke verbinding buiten de werkomgeving.

Het familieweekend is de ideale informele setting waarin familieleden elkaar op een dieper niveau beter leren kennen, waardoor meer begrip en empathie worden versterkt.

Kruithof & Partners is gespecialiseerd in het faciliteren van familie weekenden op maat waarin zakelijke gesprekken en het versterken van familiebanden op unieke wijze worden gecombineerd. De mooiste locaties bieden de exclusieve setting voor diepgaande gesprekken en ontspanning. 

Onze aanpak kenmerkt zich door eerst met u en uw familie kennis te maken en in gesprek te gaan bij u aan de keukentafel. Wij willen u beter leren kennen en "de wederzijdse klik" met u voelen.

Waar liggen uw zakelijke en persoonlijke behoeften en welke activiteiten en locaties passen bij u en uw familie.

Samen ontwikkelen wij het weekend op maat met thema's  zoals eigendomsstrategie, bedrijfsvisie, opvolgingsstrategie maar ook plannen wij de sportieve en ontspannende activiteiten met u in.

De toegevoegde waarde van onze programma's liggen niet alleen in het aanreiken van zakelijke inzichten maar ook in het creëren van een aangename sfeer waarin de familie elkaar op een dieper niveau leert kennen. De sportieve activiteiten dienen als katalysator voor 'teambuilding": u versterkt de familierelatie waardoor u elkaar beter gaat begrijpen. 

Diverse exclusieve locaties hebben wij voor u en uw familie beschikbaar. Heeft u zelf een bijzondere locatie dan horen wij dit graag. Heeft u wellicht een ander idee dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

Samen werken naar succes en bouwen aan een duurzame toekomst met memorabele familieweekenden.

Wat kan Kruithof & Partners nog meer voor u betekenen?

Uit de praktijk blijkt dat familiebedrijven eerder het gesprek aangaan over bedrijfsopvolging én kiezen steeds vaker alternatieve routes. Potentiële opvolgers maken een bewustere keuze om wel of niet in het familiebedrijf te stappen.

 

We zien dat opvolging in het familiebedijf een gevoelig en emotioneel onderwerp is. Onze familie adviseurs begrijpen de complexe relaties en dynamieken binnen de familie en helpen bij het faciliteren van open communicatie en conflictoplossing.

 

Datgene wat niet wordt besproken in de familie, halen onze familie adviseurs naar boven in iindividuele en of familie sessies. Om het échte gesprek aan te gaan met elkaar en doorbraken te realiseren nemen wij families mee naar bijzondere plekken, familieweekenden en familiedagen op maat.

Succesvolle opvolgingsplanning voor familiebedrijven

Objectieve Adviezen met een Plan

Onze experts bieden een objectieve kijk op de situatie en de belangen van verschillende familieleden af te wegen zonder bevooroordeeld te zijn door emotionele banden. We helpen met het ontwikkelen van een duidelijk en gestructureerd successieplan dat rekening houdt met de langetermijndoelstellingen van zowel het bedrijf als de familie.

Talent in beeld Potentiële Opvolgers

Onze experts hebben een uitgebreide ervaring en kennis op het vlak van opvolgingsplanning. We delen best practices en helpen bij het identificeren van mogelijke valkuilen. Onze HR experts identificeren en ontwikkelen geschikt talent binnen de familie om leidinggevende rollen in het bedrijf over te nemen. Dit doen wij door gebruik te maken van assessments.

Fiscale Routes

Onze fiscalisten stellen strategieën op voor belastingoptimalisatie om ervoor te zorgen dat de overdracht van het bedrijf zo efficiënt mogelijk verloopt. 

Risicobeheer

Samen met u brengen wij risico's in beeld en stellen wij nieuwe strategieën voor om deze risico's te minimaliseren, waardoor de continuïteit van het bedrijf wordt gewaarborgd.

Implementatie bedrijfsopvolging

Onze experts helpen u bij de feitelijke implementatie van het successieplan en fungeren als regisseur om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Onze nieuwste inzichten

Leer van onze experts en volg onze oplossingen en nieuwe inzichten. Het lezen van inzichten is essentieel voor DGA's, bestuurders en executies omdat het helpt om effectievere leiders te worden, strategische beslissingen te nemen en zich aan te passen aan een voortdurend evoluerende zakelijke omgeving. 

Neem contact met ons op

Vond u dit interessant? neem contact met ons op voor meer informatie

bottom of page