top of page
PHOTO-2022-06-24-10-53-15.jpg

Meewerkstage
(6-10 maanden)

Een vliegende start in de wereld van strategisch advies, opvolgingsplanning, familie events en transities. 

  • Whatsapp
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube

Wil jij een vliegende start maken in de wereld van strategisch advies, transities en het organiseren van team en familie events? Ben je gedreven, ambitieus en op zoek naar een uitdagende meewerkstage van 6 tot 10 maanden?

 

Dan is deze vacature iets voor jou!

 

Ons gerenommeerde adviesbureau in strategie, governance, opvolging en human capital is op zoek naar meewerkstagiairs om ons dynamische team te versterken. Als meewerkstagiair krijg je de unieke kans om (mee) te werken aan diverse strategische projecten, organiseren van teambuilding events en waardevolle ervaring op te doen binnen het vakgebied. We werken vanuit het leukste kantoor in Reeuwijk samen met Eigenwijze Evenementen.

 

Wat bieden wij:

 

1️⃣ Succesvolle persoonlijke ontwikkeling in een leuk enthousiast team: Bij ons geloven we in jouw potentieel. We investeren in jouw professionele groei en bieden een op maat gemaakt ontwikkelplan. Dit betekent dat we je begeleiden en ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het behalen van jouw carrièredoelen.

 

2️⃣ Uitdagende projecten: Als stagiair werk je samen met ervaren consultants en adviseurs aan uiteenlopende strategische projecten voor diverse klanten. Je analyseert markttrends, voert onderzoek uit, creëert samen teambuildingevents en draagt bij aan het formuleren van innovatieve oplossingen voor diverse ondernemers en organisaties en familiebedrijven. Dit biedt jou een waardevolle leerervaring en de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op het succes van onze klanten.

 

3️⃣ Inspirerende evenementen: Wij geloven dat groei niet alleen op professioneel vlak plaatsvindt, maar ook door inspirerende en stimulerende evenementen. Als stagiair heb je toegang tot interne trainingssessies en workshops die gericht zijn op het vergroten van jouw kennis en vaardigheden. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen en teambuildingactiviteiten waar jij jouw creativiteit en stempel op kunt zetten.

 

Wat zoeken wij:

 

🎓 Een HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur in een relevante studierichting zoals bedrijfskunde, hotelmanagement, eventmanagement, economie of strategisch management.

💡 Analytisch denkvermogen en een probleemoplossende mindset.

🗣️ Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

🤝 Teamspeler met het vermogen om effectief samen te werken met collega's en klanten.

🌍 Een brede interesse in diverse industrieën en het vermogen om snel nieuwe kennis op te doen.

Denk jij dat je past binnen ons enthousiaste, energieke team en ben je klaar voor een uitdagende start van jouw carrière in strategisch advies, transities en teambuildingevents? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

 

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Miranda Kruithof, via onderstaande link

en vertel ons waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze meewerkstage. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

bottom of page