top of page

HRM Advies & Begeleiding

Welkom bij HRM Advies en Begeleiding, uw partner in het optimaliseren van personeelszaken voor familiebedrijven. Wij begrijpen de unieke dynamiek en uitdagingen waar familiebedrijven voor staan en bieden een speciale dienst aan: de HR Quickscan. Met onze expertise en ervaring helpen we u om het beste uit uw team te halen, uw bedrijf te laten groeien en de familiecultuur te versterken. Lees verder om te ontdekken hoe onze HR Quickscan werkt, welke toegevoegde waarde het biedt en welke resultaten u kunt verwachten.

Het Team

Koffiepauze met zon

Stap 1

Kennismaking

Het proces start met een grondige kennismaking. We willen uw familiebedrijf leren kennen: de geschiedenis, de doelstellingen, de cultuur en de uitdagingen. Tijdens deze fase voeren we ook een behoefteanalyse uit. Wat zijn de huidige HR-processen? Waar liggen de pijnpunten? Wat zijn de doelen op korte en lange termijn? Deze inzichten vormen de basis voor de HR Quickscan.

8FC5D8A7-571F-4A51-B4DF-E572EFFD2D5A_1_105_c.jpeg

Stap 2

HR Quickscan

De HR Quickscan is een diepgaande analyse van uw huidige HR-processen en -praktijken. Aan de hand van diverse interviews en deskresearch kijken naar verschillende aspecten, waaronder werving en selectie, personeelsontwikkeling, beloningssystemen, arbeidsvoorwaarden en de algehele HR-strategie. Met behulp van geavanceerde identificeren we kansen, knelpunten en verbeterpunten.

2ce78a38-8041-4bc5-a2c1-1f084a30776c.jpeg

Stap 3

Advies & Implementatie

Na de HR Quickscan ontvangt u een uitgebreid rapport met aanbevelingen en adviezen. Samen met ons team van HR-professionals bespreekt u de bevindingen en bepaalt u de prioriteiten voor implementatie. Of het nu gaat om het herontwerpen van uw wervingsproces, het opzetten van een effectief talentontwikkelingsprogramma of het verbeteren van de arbeidsvoorwaarden, wij begeleiden u stap voor stap.

RESULTATEN

HR QUICKSCAN

  • Efficiëntie: Door inefficiënties in uw HR-processen te identificeren en aan te pakken, kunt u tijd en kosten besparen.

  • Talentoptimalisatie: Ontdek hoe u het beste uit uw team kunt halen door middel van gerichte ontwikkelingsplannen en training.

  • Compliance: Zorg ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de laatste wet- en regelgeving op het gebied van HR, waardoor risico's worden geminimaliseerd.

  • Familiecultuur versterken: We helpen u om HR-praktijken te ontwikkelen die de unieke familiecultuur van uw bedrijf ondersteunen en versterken.

Vrienden koffie drinken
“Met de HR Quickscan haal ik het beste uit mijn team, bespaar ik tijd en kosten ”

Neem contact met ons op

Vond u dit interessant? neem contact met ons op voor meer informatie

bottom of page