top of page
8FC5D8A7-571F-4A51-B4DF-E572EFFD2D5A_1_105_c.jpeg

Pre - Mediation

Kruithof & Partners is gespecialiseerd in het voorkomen en begeleiden van conflicten. Onze diensten in Pre-Mediation bieden toegevoegde waarde door conflictoplossing te bevorderen, communicatie te verbeteren, kosten en tijd te besparen, relaties te behouden en maatwerkoplossingen te bieden in verschillende contexten, waaronder familiebedrijven en andere sectoren. Onze mediation diensten zijn een waardevol instrument om complexe kwesties op een vreedzame en constructieve manier aan te pakken.

Het Team

Miranda 27_edited.jpg

Adviseur & Mediator

] z`~zcfv gb__edited.jpg

Notaris & Mediator

De vuile was buiten hangen?
Daar wordt die schoon!

De vuile was buiten ophangen, wordt die schoon.png

Wat kan Kruithof & Partners voor u betekenen?

Familieharmonie:

Familiebedrijven krijgen vaak te maken met emotionele dynamiek tussen familieleden, wat kan leiden tot conflicten en verdeeldheid. Het is essentieel om mechanismen te hebben om familieharmonie te behouden en eventuele geschillen op een constructieve manier op te lossen. Miranda Kruithof en Erna Kortlang zijn Mediator en de aangewezen personen om de harmonie te bewaken en conflicten te voorkomen binnen uw familie en familiebedrijf.

Oplossen van opvolgingsconflicten:

Opvolgingsconflicten kunnen ontstaan wanneer verschillende familieleden aanspraak maken op leiderschapsposities of wanneer de toekomstige visie van het bedrijf niet overeenkomt met die van de huidige generatie. Wij helpen bij het faciliteren van communicatie en het vinden van compromissen om deze conflicten op te lossen.

 

Balanceren van familie- en bedrijfsbelangen:

Familiebedrijven moeten een evenwicht vinden tussen het streven naar zakelijk succes en het behoud van familiewaarden en tradities. Dit kan soms conflicterende belangen met zich meebrengen, waarbij onze  mediators helpen bij het vinden van het juiste evenwicht.

Oplossingen

Onze oplossingen voor mediation bieden toegevoegde waarde door conflictoplossing te bevorderen, communicatie te verbeteren, kosten en tijd te besparen, relaties te behouden en maatwerkoplossingen te bieden in verschillende contexten, waaronder familiebedrijven, zakelijke conflicten en  gemeenschapsconflicten. Neem vandaag nog contact op met ons om uw vraagstuk aan ons voor te leggen.

Family Business Experts

Onze partner Family Business Experts
TeekensKarstens Advocaten en Notarissen

Wij zijn Family Business Experts. Een samenwerking tussen TeekensKarstens Advocaten Notarissen en Kruithof & Partners. Trusted advisors voor vermogende families, particulieren en ondernemers. Vanuit onze expertisegebieden business strategie, estate planning, familierecht, ondernemingsrecht en mediation begeleiden wij u - multidisciplinair - bij een succesvolle overdracht van vermogen en/of het (familie)bedrijf naar de volgende generatie. 

Neem contact met ons op

Vond u dit interessant? Neem contact met ons op voor meer informatie

bottom of page